مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج و نامزدی:

ب) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری:

 

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری، یکی از مطمئن ترین راه های اخذ اقامت استرالیا می باشد که پروسه آن به طور متوسط در مدت زمان یکسال به نتیجه می رسد، برای این نوع ویزا زیرگروه های مختلفی تعریف شده است. انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا به ویزای زیرگروه ۱۸۸- زیرگروه ۸۸۸ و زیر گروه ۱۳۲ تقسیم بندی می شود.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری زیرگروه ۱۸۸:
در این نوع ویزا ابتدا اقامت ۴ ساله به متقاضی تعلق می گیرد که در صورت رعایت شروط مشخص شده می توان پس از مدت زمان ۴سال درخواست اقامت دائم از طرف متقاضی صورت پذیرد.

 

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای زیرگروه ۱۸۸:
– سن متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد
– گردش مالی ۵۰۰ هزار دلاری در مجموع ۲ سال مالی گذشته
– حداقل سرمایه فرد و همسرش ۸۰۰ هزار دلار بوده و متعهد شود که این مبلغ را به استرالیا انتقال دهد
– تعهد راه اندازی بیزنس تا حداکثر ۲ سال بعد از ورود به استرالیا
امتیازات مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای زیرگروه ۱۸۸:
– اقامت ۴ ساله به تمامی اعضای خانواده متقاضی (همسر و فرزندان)
– اجازه کار و زندگی در هر جای استرالیا
– امکان دست یابی به اقامت دائم استرالیا و پس از آن اخذ کارت شهروندی

 

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری زیرگروه ۸۸۸:
این ویزا مرحله دوم ویزای زیرگروه ۱۸۸ می باشد که از ابتدا اقامت دائم محسوب می شود.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری زیرگروه ۱۳۲:
این ویزا مخصوص مدیران و صاحبان شرکت های بزرگ می باشد. متقاضیانی که متعد شده اند پس از ورود به استرالیا مبلغ ۱٫۵ میلیون دلار استرالیا را وارد خاک استرالیا نمایند.

امتیازات مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری برای ویزاهای زیرگروه ۸۸۸ و ۱۳۲:
– امکان اقامت و راه اندازی کسب و کار در هر جای استرالیا بصورت دائم
– برخورداری از تحصیل رایگان برای همه اعضای خانواده
– برخورداری از مراقبت های پزشکی رایگان
– برخورداری از بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا

-درخواست کارت شهروندی و پاسپورت استرالیا

 

 

ج) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج و نامزدی:

ویزای ازدواج استرالیا برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند یا فرد دارای اقامت دائم استرالیا، قصد زندگی در استرالیا را داشته باشند.

متقاضی قبل از تقاضای ویزای ازدواج استرالیا، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد

همچنین باید از سمت دو طرف مشخص شود که هدف آن ها قصد اخذ اقامت استرالیا نبوده است و بصورت واقعی قصد زندگی دارند.

 

د) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین:

ویزای والدین استرالیا مخصوص والدینی است که فرزندشان یا شهروند استرالیا می باشد و یا مقیم دائم استرالیا و همچنین متقاضی باید شرایط تراز خانواده را دارا باشد.

 

 

https://legalholding.ir/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *